CYBERSECURITY NA PRVI POGLED PRVA UNIFICIRANA IT I OT SECURITY PLATFORMA

2019-08-05

Forescout 8.1 platforma predstavlja najhrabrije izdanje novih mogućnosti koje pomaže kompanijama u najzahtevnijim izazovima u svetu cyber bezbednosti. Stručnjaci tvrde da će IT rukovodioci morati da vode računa o tri puta više uredjaja do 2022. godine nego što to čine danas. Konvergencija IT-a i OT-a je već u toku tako da ovaj broj može samo da poraste. Forescout 8.1 platforma je spremna da pruži IT i OT bezbednost u realnom vremenu već danas.

OTKRIVANJE UREDJAJA
Forescout 8.1 otkriva uredjaje koje se nalaze na IT ili OT mreži. Kao i u Microsft Azure, Cisco ACI i Belden Industrial switching okruženjima
 

AUTOMATSKA KLASIFIKACIJA
Deep Packet Inspection za preko 100 IT i OT protokola snabdeva automatsku klasifikaciju industrijskih i medicinskih uredjaja, kao i uredjaja u automatizovanim procesima.
PROCENA RIZIKA I ODGOVOR NA INCIDENTE
Integracija sa Rapid7 menadžmentom ranjivostima i sigurnosnom procenom mobilnih uređaja sa Mobile Iron rešenjem, kao i odgovorom na incidente sa ServiceNow.
SEGMENTACIJA HETEROGENIH MREŽA
Orkestracija sa svim vodećim NGFW proizvođačima kao što su Forcepoint, Checkpoint i Palo Alto omogućila je IT i OT segmentaciju i automatizaciju kontrole mreže.
Za sva pitanja se možete obratiti CLICO timu na info@clico.rs